Wij zijn Qarin

Qarin wil reizigers en opdrachtgevers helpen om de best mogelijke mobiliteitsoplossingen te kunnen bieden. Wij geloven in een maatschappij die voor iedereen toegankelijk en bereikbaar is. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om publieke diensten te kunnen gebruiken en niet afhankelijk te zijn van welke beperking dan ook.

Door integratie en optimalisatie van OV en doelgroepen vervoer en dit te combineren met gedeelde en vraag-gestuurde oplossingen, is Qarin in staat lege ritkilometers te elimineren, energieconsumptie per reiziger te verlagen en de opbrengst en efficiency per aangeboden stoel te verbeteren.

Onze missie

Qarin verzorgt een unieke service met persoonlijke dienstverlening om van deur tot deur reizen voor iedereen mogelijk te maken, waardoor vertrouwen en gemak hand in hand gaan.

Onze Visie

Onze visie is om te komen tot een geintegreerd systeem waarbij alle mobiliteitsaanbieders samen werken, om zo de hele keten van de reis vande klant te versterken.

Onze Strategie

Qarin's aanpak creeërt meerwaarde op tal van aspecten, zoals kennis, ervaring, resources, ICT en afstemming op elkaars processen waardoor Openbaar vervoer veel aantrekkelijker wordt voor reizigers.

Mobiliteit als dienst

DE WERELD VAN MOBILITEIT IS ENORM IN VERANDERING
Door de ontwikkelingen op het gebied van technologie als ook de digitalisering van onze samenleving, is het mogelijk dat reizigers steeds meer en nadrukkelijker consumenten worden, die zelf de controle hebben over de kwaliteit en de wijze waarop en hoe de dienst wordt georganiseerd.

Mobiliteit als dienst

DE REIZIGER WORDT EINDELIJK EEN ECHTE CONSUMENT
De dagen dat reizigers in openbaar vervoersystemen en doelgroepen contracten maar moesten afwachten hoe het collectieve vervoer voor hen wellicht georganiseerd zou worden, zijn geteld. Mobiliteit wordt een service met de reiziger die steeds meer in controle komt over zijn of haar eigen reis.

Mobiliteit als dienst

HIER LIGT OOK ONZE PASSIE
Wij geloven, maar tonen ook aan, dat mobiliteit zo veel beter georganiseerd kan worden voor de reiziger door gebruik te maken van technologie en uit te gaan van de sporter als consument.

Technologie

WE ZORGEN ERVOOR DAT ONZE TECHNOLOGIE VOOROP BLIJFT LOPEN.
Wij zijn in staat om op maat gemaakte en volledig op service gerichte oplossingen te bouwen, van deur tot deur, met alle mobiliteitsaanbieders die hun diensten kunnen aanbieden.

Technologie

ALLE AANBIEDERS VAN MOBILITEITSDIENSTEN ZIJN WELKOM OP ONS PLATFORM.
Wij hebben de beschikking over bus, trein, taxi, vraaggestuurde oplossingen, fiets en auto deel oplossingen.

Wij zijn Qarin

Op ons platform kun je boeken, plannen en betalen voor je mobiliteitsdiensten, terwijl elke stap van de reis is geregeld en georganiseerd voor de reiziger. Zonder problemen, zonder zorgen.