Keurmerken

Qarin werkt continu aan het verbeteren van haar processen om daarmee de kwaliteit van de dienstverlening te borgen.

Het vernieuwen van vervoer kan niet als je zelf als organisatie stilstaat. Wij evalueren onze interne processen, diensten en producten dan ook continu. Wat kan er beter? Moet er iets radicaal anders of kunnen we gebruik maken van innovatie om onze klanten te verrassen met nieuwe oplossingen? Zo werken we continu aan het verbeteren van onze processen om daarmee de kwaliteit van onze diensten te borgen. Dit doen we onder andere door onze bedrijfsvoering regelmatig door te lichten met behulp van externe auditors. En vaak levert dat weer mooie keurmerken op

ISO 9001 is de internationale erkende norm voor kwaliteitsmanagement. Hiermee tonen we aan dat onze processen voldoen aan internationale normen en deze duidelijk zijn omschreven en kenbaar zijn binnen de hele organisatie. Deze certificering wordt gezien als een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Daarnaast toont het aan dat wij waarde hechten aan continue verbetering van onze processen om de kwaliteit de verbeteren en te borgen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.