Vluchtelingen naar school met haltetaxiRRReis

In opdracht van de provincie Gelderland verzorgt Qarin al ruim een jaar naar volle tevreden de uitvoering van haltetaxiRRReis. Het succes blijkt uit de hoge klanttevredenheid en het grote aantal ritten dat geboekt wordt, maar ook uit de review die wij onlangs ontvingen van Hans Bronswijk (vrijwilliger bij Internationale Schakelklas Pantarijn in Wageningen). Hij zorgt ervoor dat de kinderen van de ISK met haltetaxiRRReis naar school (kunnen) reizen.

Hans Bronswijk

“Zonder haltetaxiRRReis hadden deze kinderen vaak niet naar school gekund!”

Leerlingen op de ISK zijn uit hun eigen land vertrokken; het zijn vooral vluchtelingen uit crisis- en oorlogsgebieden zoals Syrië, Irak en vandaag de dag helaas ook uit Oekraïne. Hans boekt voor “zijn” kinderen haltetaxi-ritten, wanneer er voor kinderen geen andere mogelijkheid is om naar school te reizen. “HaltetaxiRRReis, haar chauffeurs en de helpdesk hebben me echt positief verrast. Dus dacht ik, laat ik dat nu ook eens zeggen! Ik durf te stellen dat zonder de hulp van haltetaxiRRReis er een aantal kinderen, voor wie onze school zo enorm belangrijk is, niet naar school hadden kunnen reizen.” aldus Hans Bronswijk.

Service met een hoofdletter S

Hans is erg te spreken over de dienstverlening van haltetaxiRRReis: “De chauffeurs zijn gewoon heel aardig, ze hebben begrip voor de kinderen die met de haltetaxi reizen. Wat de helpdesk betreft: ik noem het service met een hoofdletter S. Als ik de haltetaxi reserveer, dan doe ik dat via de boekingsmodule op de website. Wanneer ik dan zelf bij het plannen een foutje maakte, belde de helpdesk spontaan of die boeking wel klopte? De helpdesk is sowieso fantastisch; er werken mensen die verstand van zaken hebben. En als zij iets in de boeking aanpassen, dan is het altijd foutloos.” Het hele interview met Hans is terug te lezen op de website van haltetaxiRRReis.

Qarin als uitvoerder van haltetaxiRRReis

Sinds 2022 verzorgt Qarin voor de Provincie Gelderland de uitvoering van haltetaxiRRReis. HaltetaxiRRReis is dé deeltaxi die op bestelling flexibel van halte naar halte rijdt. De haltetaxi sluit goed aan op de buurtbus, bus en trein en rijdt ook ’s avonds, in het weekend én in buitengebieden waar de buurtbus, bus of trein niet of niet elk uur rijdt. Meer weten over de samenwerking tussen Qarin en haltetaxiRRReis? Neem dan contact op met Paul Pietersen.

Verwante Artikelen

Reacties